Könyvtár

A csendesebb környezetre vágyókat exkluzív gasztronómiai könyvtárunk várja. Az Onyx Műhelyben elhelyezkedő, 2-4 személy számára alkalmas asztalnál élvezheted az ételeket, miközben a nyüzsgő műhelytérre és a látványkonyhára néző panorámában gyönyörködhetsz.

Konyha

Az Onyx Műhely célja egy olyan progresszív magyar konyha bemutatása, ami a művészet, a tudomány és a gasztronómia összefonódásán alapszik és magyar konyha szellemiségét veszi alapul.

Felfedeztük a magyar konyhakultúra mélyen gyökerező kapcsolatát a zöldségekkel, a levesekkel, a tésztákkal, és - ételtervezésünk útján – ezeket az elemeket építettük be vacsoráinkba.

A régi receptek újradefiniálása helyett a fine dining határjainak feszegetésével kalauzolunk el Alkotói Közösségünk egyedi gondolkodásmódjába.

EZ AZ ONYX MŰHELY.

A 2007-ben indult Onyx étterem egyik régi tere alakult át és nyílt meg 2021-ben Onyx Műhely néven. 2021-ben arra vállalkoztunk, hogy teljesen megújult koncepciónkkal újradefiniáljuk a hagyományos fine diningot. Az étkezést egyedi közösségi élménnyé változtattuk: az interaktív vacsorák során közösségi asztalunk körül és gasztronómiai könyvtárunkban betekintést nyújtunk a színfalak mögé.

Az Onyx Műhely kutatási, fejlesztési és innovációs térként is üzemel Alkotói Közösségünk számára, ahol többek között az ONYX ételeit tervezzük. Az ételtervezési folyamatba szintén bepillantást nyújtunk vacsoraestjeinken és eseményeinken.

Közösség

A fine diningot egy magával ragadó társasági élményként határozzuk meg, ahol minden étkezés a kapcsolat és a felfedezés útjává válik. A 16 fős közösségi asztalunk, az Onyx Műhely szíve, ahol az idegenek ismerősökké válnak a közös élmények és interakciók során. Kötetlen légkörben, a hagyományos dress code-ot mellőzve várjuk azokat, akik a hétköznapokon túlmutató étkezési élményre vágynak.

Interakció

Alkotói Közösségünk tervezési folyamatainak alapköve az egymásra való kölcsönhatás. Ezt az étkezési élménybe is beemeltük, hiszen közösségi asztalunknál ülve vendégeink nemcsak Alkotói Közösségünk tagjaival, de egymással is kapcsolódnak a vacsora folyamán.

ONYX

Az este folyamán lehetőséged nyílik bepillantást kapni az egyedülálló enteriőrrel és fine dining élménnyel visszatérő ONYX-ba.  A korszakokon átívelő ÆTHER koncepció keretében, a jövő éttermének egy ételet is megkóstolhatod.