Az Onyx Műhelynél a sokszínűséget nemcsak ünnepeljük, ez a mozgatórugónk! Nálunk kortól, nemtől és szakmai háttértől függetlenül mindannyian nélkülözhetetlenek vagyunk ahhoz, hogy szenvedéllyel és kreativitással újraírhassuk a fine dining szabályait.

2020 elején, 13 éves működés és két Michelin-csillag megszerzése és megtartása után elkezdődött az Onyx Metamorfózis, az étterem teljes átalakulása.
Így jött létre az Onyx Alkotói Közössége.

Kollektív klikk

Legyen szó szakácsról, művészről, tervezőről vagy álmodozóról, Alkotói Közösségünkben mindenki képviseltetni magát. Alkotói Közösségünk alapköve a keresztinspiráció: Munka közben folyamatosan egymás egyedi tehetségei, tapasztalatai és történetei inspirálnak minket.
De nemcsak az inspiráció áll a fókuszban, hanem annak hasznosítása is ételeink, italaink és vendégélményünk tökéletesítésében. Ezért vannak fejlesztési munkacsoportjaink, ahol életre kelnek az ötletek. Együtt agyalunk, újítunk és valóra váltjuk az elképzeléseket.

Hiszünk abban, hogy egy plusz egy, lehet három. Minél sokszínűbbek vagyunk, annál változatosabb a működésünk. Amikor a különféle szakterületek nézőpontjai találkoznak, akkor történik a varázslat.
A hagyományos executive séfközpontú modell helyett, demokratikus döntések mentén különböző munkacsoportokban dolgozunk a művészet, a tudomány, a gasztronómia és a fenntarthatóság területeit ötvözve.

ALKOTÓI
KÖZÖSSÉG


BENYECZKÓ PÁL
szakács

BÉRES MÁRIA
konyhai asszisztens

BORBÁS ADRIENN
szakács

DOMOSZLAI BENCE
operatív séf

FEKETE MARCELL
stratégiai és kreatív igazgató

FELFÖLDI EPERKE
szerviz

GÓG ANGÉLA DLA
art director & food designer

HOLECZ NORBERT
szakács

HORVÁTH ÁKOS
kreatív séf

KASZANYI NÓRA
grafikus

KÁRPÁTI KORNÉL
étteremvezető

KŐRÖSSY ESZTER
szerviz

LAKATOS-TÁLAS PÉTER
szerviz

MAG BALÁZS
szakács

MERKL MÁRTA
food designer kutató

MOLNÁRKA SIMON
operatív séf

NISZKÁCS ANNA
ügyvezető, tulajdonos

RAJNA OROLYA
termelés vezető

SALFAI-KOVÁCS GERGELY
beszerzési vezető

SALFAI-TAKÁCS DÓRA
reservation manager

SALLAY BALÁZS
étteremvezető

TALLIÁN TAMÁS
étteremvezető, sommelier

TÓTH ÁGNES
logisztikai séf

VÁRVIZI PÉTER
kutató séf

VÉGH ALEXANDRA
fenntarthatósági manager

MUSTÁR
 

TULAJDONOSOK


PINTÉR KATALIN
TULAJDONOS

NISZKÁCS ANNA
ÜGYVEZETŐ – TULAJDONOS

NISZKÁCS ATTILA
TULAJDONOS

ételtervezés

Domoszlai Bence, Fekete Marcell, Góg Angéla, Horváth Ákos, Molnárka Simon, Tóth Ágnes, Várvizi Péter

ITALtervezés

Fekete Marcell, Góg Angéla, Horváth Ákos, Kárpáti Kornél, Mokran Róbert, Salfai-Kovács Gergő, Sallay Balázs, Tallián Tamás

élménytervezés

Fekete Marcell, Góg Angéla, Kárpáti Kornél, Merkl Márta

szerviz

Benyeczkó Pál, Béres Mária, Bodolóczki Bálint, Borbás Adrienn, Domoszlai Bence, Faragó Léna, Felföldi Eperke, Holecz Norbert, Jákli Csenge, Kárpáti Kornél, Kőrössy Eszter, Mag Balázs, Mokran Róbert, Molnárka Simon, Sallay Balázs, Salfai-Takács Dóra, Rajnai Orsolya, Várvizi Péter, Tallián Tamás

ONYX MANIFESZTUM

Metamorfózis

14 sikeres év után belekezdtünk Magyarország első két Michelin-csillagos Onyx teljeskörű átalakításába. Ennek keretében 2021-ben megnyílt, a mostmár két évben is Michelin Zöld-csillaggal kitüntetett Onyx Műhely is.

ALKOTÓI KÖZÖSSÉG

A bevett piaci működéstől eltérő módon működünk, ahol a gasztronómia, a művészet, a tudomány és a fenntarthatóság közös metszetét hozzuk létre. A különböző munkacsoportok közösen alkotnak.

DEMOKRÁCIA

A döntéseinket többségi szavazással hozzuk meg. A csapat előrébb való, mint az egyén.

FENNTARTHATÓSÁG

Működésünket alapvetően határozza meg a fenntartható szemlélet, mind az alapanyagok, mind a munkafolyamatok tekintetében.

UTÁNPÓTLÁS-NEVELÉS

A gasztronómia és a design területén is kiemelt figyelmet fordítunk a jövő tehetségeinek gondozására és oktatására.

ÉLMÉNY

A közös alkotás eredménye az étkezés élményévé válik.