Az Onyx Műhelynél a sokszínűséget nemcsak ünnepeljük, ez a mozgatórugónk! Nálunk kortól, nemtől és szakmai háttértől függetlenül mindannyian nélkülözhetetlenek vagyunk ahhoz, hogy szenvedéllyel és kreativitással újraírhassuk a fine dining szabályait.
2020 elején, 13 éves működés és két Michelin-csillag megszerzése és megtartása után elkezdődött az Onyx Metamorfózis, az étterem teljes átalakulása.
Így jött létre az Onyx Alkotói Közössége.
Legyen szó szakácsról, művészről, tervezőről vagy álmodozóról, Alkotói Közösségünkben mindenki képviseltetni magát. Alkotói Közösségünk alapköve a keresztinspiráció: Munka közben folyamatosan egymás egyedi tehetségei, tapasztalatai és történetei inspirálnak minket.
De nemcsak az inspiráció áll a fókuszban, hanem annak hasznosítása is ételeink, italaink és vendégélményünk tökéletesítésében. Ezért vannak fejlesztési munkacsoportjaink, ahol életre kelnek az ötletek. Együtt agyalunk, újítunk és valóra váltjuk az elképzeléseket.
Hiszünk abban, hogy egy plusz egy, lehet három. Minél sokszínűbbek vagyunk, annál változatosabb a működésünk. Amikor a különféle szakterületek nézőpontjai találkoznak, akkor történik a varázslat.
A hagyományos executive séfközpontú modell helyett, demokratikus döntések mentén különböző munkacsoportokban dolgozunk a művészet, a tudomány, a gasztronómia és a fenntarthatóság területeit ötvözve.
Domoszlai Bence, Fekete Marcell, Góg Angéla, Horváth Ákos, Molnárka Simon, Tóth Ágnes, Várvizi Péter
Fekete Marcell, Góg Angéla, Horváth Ákos, Kárpáti Kornél, Mokran Róbert, Salfai-Kovács Gergő, Sallay Balázs, Tallián Tamás
Fekete Marcell, Góg Angéla, Kárpáti Kornél, Merkl Márta
Benyeczkó Pál, Béres Mária, Bodolóczki Bálint, Borbás Adrienn, Domoszlai Bence, Faragó Léna, Felföldi Eperke, Holecz Norbert, Jákli Csenge, Kárpáti Kornél, Kőrössy Eszter, Mag Balázs, Mokran Róbert, Molnárka Simon, Sallay Balázs, Salfai-Takács Dóra, Várvizi Péter, Tallián Tamás
14 sikeres év után belekezdtünk Magyarország első két Michelin-csillagos Onyx teljeskörű átalakításába. Ennek keretében 2021-ben megnyílt, a mostmár két évben is Michelin Zöld-csillaggal kitüntetett Onyx Műhely is.
A bevett piaci működéstől eltérő módon működünk, ahol a gasztronómia, a művészet, a tudomány és a fenntarthatóság közös metszetét hozzuk létre. A különböző munkacsoportok közösen alkotnak.
A döntéseinket többségi szavazással hozzuk meg. A csapat előrébb való, mint az egyén.
Működésünket alapvetően határozza meg a fenntartható szemlélet, mind az alapanyagok, mind a munkafolyamatok tekintetében.
A gasztronómia és a design területén is kiemelt figyelmet fordítunk a jövő tehetségeinek gondozására és oktatására.
A közös alkotás eredménye az étkezés élményévé válik.