VÁR AZ ONYX
ALKOTÓI KÖZÖSSÉGE!

Az Onyx Műhely mint étterem és oktatótér is funkcionál, ahol nagy hangsúlyt fektetünk a gasztronómia, a tudomány és a művészet utánpótlás-nevelésére.

A csapatunkban üvegtervező, művészettörténész, élelmiszermérnök hallgató és food designer kutató is van. Ebbe a sokszínű közösségbe keresünk bármilyen területről érkező jelentkezőket, akik szeretnének az ország egyik Michelin Zöld csillagos műhelyének részesévé válni.

Lehetsz főiskolás, egyetemista, pályakezdő vagy már jártas a vendéglátásban, rugalmas időbeosztással várunk az Alkotói Közösségünkbe.

Az egyetlen elvárás, hogy szeresd a jó ételeket, borokat, valamint érdeklődj a turizmus és a vendéglátás világa iránt. Ha belelátnál a színfalak mögött zajló kísérletezés, fejlesztés folyamataiba, vacsoráink menetébe, amikor már megvalósult ötleteinket tálaljuk vendégeink számára, várjuk a jelentkezésedet az onyx@onyxrestaurant.hu email címen!

NYITOTT POZÍCIÓINK

felszolgáló
szakács

ONYX AKADÉMIA

Az Onyx Akadémia a folyamatos tanulás és szakmai fejlődés iránti elkötelezettségünk részeként jött létre. Célja, hogy Alkotói Közösségünk tagjainak átfogó elméleti és gyakorlati ismereteket adjon a művészet, az élelmiszer-tudomány, a konyhatechnológia és az italok területén. Az egyéves belső képzésen szerzett tudással aztán a résztvevők egy önálló projekt keretein belül egy étel koncepcióját készítik el, amely illeszkedik az ONYX által képviselt gondolkodásmódhoz.