NYITOTT POZÍCIÓ

szakács
Feladataid lesznek:
- Aktív részvétel az ONYX és az Onyx Műhely napi konyhai munkájában - két étterem, egy csapat.
- Együttműködés az Onyx Alkotói Közösség tagjaival egy világviszonylatban is egyedi, kísérletező konyhán.
- Közös gondolkodás - lesznek klasszikusabb és kísérletezősebb napok is, de mindig adunk teret az új ötleteknek.
- Szezonális és fenntartható szemléletű főzés, amit a zöld Michelin-csillag is elvár tőlünk.
Ezt kérnénk Tőled:
- Ne csak főzni akarj, hanem gondolkodni, fejlődni, kísérletezni és ötletelni is.
- Fontos legyen számodra, hogy átlásd, mi hogyan működik a technológiák, ízek és alapanyagok szintjén.
- Szeress csapatban dolgozni, de legyen meg a saját ritmusod is - mi együtt működünk és egymást visszük előrébb.
- Tudj figyelni a részletekre, de ne vessz el bennük.
- Légy nyitott a közös munkára, figyelj, kérdezz, és ne félj megosztani az észrevételeidet
Amivel Rád várunk:
- Stabil, hosszú távú munkahely teljes munkaidős bejelentéssel
- Fizetett szabadság és személyzeti étkezés
- Több mint 200 munkatárs, mégis családias légkör
- Személyzeti kedvezmények (45-70%) a Gerbeaud Kávéház, Émile Ház, ONYX és Onyx Műhely egységeiben
- Változatos kihívások és folyamatos fejlődési lehetőség
- Havi változatos csapatépítő programok: futóverseny, kézműveskedés, Mikulás-buli, farsang és kerti party - mindig van mit várni!
- Sportolási lehetőség (AYCM), utazási hozzájárulás, MSZÉSZ tagsági kedvezmény, őrzött kerékpártároló
- Könnyen megközelíthető helyszín Budapest szívében
Ha te is olyan megszállottan rajongsz a gasztronómiáért, mint mi, várjuk jelentkezésedet "ONYX szakács" megjelöléssel a
hello@gerbeaud.hu e-mail címre!
felszolgáló
Keressük FELSZOLGÁLÓ csapattagunkat az ONYX Műhelybe és a márciusban nyílt ONYX Budapest étterembe!
A Műhely, az ONYX Alkotói Közösség kreatív tere, az Onyx Budapest pedig a közösségi munka kiteljesedése, mely 11 fogáson át kalauzolja a vendégeket az 1700-as évektől a távoli jövőbe, egészen a 3000-es évekig. Immerzív élményünk egyik fő üzenete a mélyalkalmazkodás gondolatiságának megismerése, mely felkészít bennünket a jövőbeni változások befogadására.
Célunk emellett egy olyan magyar konyha bemutatása, ami a művészet, a tudomány és a gasztronómia összefonódásán alapszik és magyar alapanyagokat használ. A kísérleti konyhán kívül található még gasztronómiai könyvtár és keramikus látványműhely is, melyeknek fontos szerepe van az utánpótlás-nevelés programunkban is.
Segédfelszolgáló pozícióba pályakezdők jelentkezését is várjuk, az egyetlen elvárás, hogy szeresd a jó ételeket, borokat és azt, amit csinálsz.
Amire Tőled van szükségünk:
- felszolgáló munkakörben szerzett 1-2 éves tapasztalat
- magabiztos angol nyelvtudás
- nyitottság a fine dining és gasztronómia iránt
- a szakma elhivatott szeretete
- rugalmasság
- csapatjátékos szellemiség, aki képes önálló munkavégzésre is
- folyamatos fejlődési, tanulási vágy
Előnyt jelent számunkra:
- fine diningban szerzett tapasztalat
- külföldön, vendéglátásban szerzett gyakorlat,
- képzettség/jártasság a következő területeken: bartender, barista, borok és/vagy párlatok terén szerzett mélyebb ismeret
Amivel pedig Rád várunk:
- teljes munkaidős bejelentés
- törvényileg előírt fizetett szabadság
- heti négy-öt nap munkavégzés, kettő-három pihenőnap
- kedvezmények cégcsoportunk egységeiben (45-70%)
- üdülési kedvezmények
- csapatépítési programok és bulik az év minden hónapjában
- munkaruha
- meleg étkezés és személyzeti kávé
- őrzött kerékpártároló
- tapasztalatodat és tudásodat igazságosan tükröző fizetés
Ha te is olyan megszállottan rajongsz a gasztronómiáért, mint mi, várjuk jelentkezésedet "ONYX felszolgáló" megjelöléssel a
hello@gerbeaud.hu e-mail címre!